Träning & rörelse

Gruppträning
En aktivitet för glädjeendorfinerna! En rolig och utmanande träning som utformas efter dina önskemål och kan ha olika fokusområden som styrka, kondition och uthållighet, eller du kanske helt vill lägga fokus på samarbetet i gruppen? Passet läggs upp så att både den som är nybörjare och den mer erfarna kan vara med i samma pass. Svett-garanti utlovas.

Exempel på pass:
• Tabata (intervallstyrketräning)
• Cirkelträning i utegymmet (april-okt)
• Konditionsträning (löpning)
• Dans (Zumba)
• Funktionell träning, crossfit

Rörelseträning
Du kanske har tänkt nån gång att du känner dig stel? Du känner att ryggen ömmar, axlarna sitter inte riktigt där dom borde? Då är den här aktiviteten perfekt för din konferensgrupp. Vi sträcker ut och stretchar hela kroppen och du får handfasta tips på vad du kan göra i vardagen för att få en rörligare & starkare kropp. Vi jobbar även med andningen och lär oss skillnad på spänd och avslappnad.

Antal: 6-40 personer
60 min: 2500 kr exkl. moms
30 min: 2000 kr exkl. moms

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skräddarsydd konferens

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka konferens online

För dig som snabbt och enkelt vill boka en konferens på Högbo Brukshotell. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar, vardagar.