Föreläsningar

Tillsammans med Sukiru Network erbjuder vi ett brett utbud av föreläsningar, utbildningar och workshops. Alla uppdrag är skräddarsydda och inkluderar en noggrann behovsanalys för att anpassas till era specifika önskemål

Föreläsningar
Vi erbjuder ett stort nätverk av kompetenta och efterfrågade föreläsare för att ge er bästa möjliga inspiration, energipåfyllning och tankeställare under er konferens.

Workshops & processeldning
För att öka delaktigheten och energinivån i er arbetsgrupp under er konferens, erbjuder vi processledning och workshops genomförda av våra kompetenta mötesexperter. Detta ger er möjligheten att fokusera på era uppgifter, roller och ansvar som medarbetare och chefer.

Skräddarsytt paket
Ett mycket uppskattat och unikt upplägg för just era behov. Få en skräddarsydd långsiktig handlingsplan fylld med aktiviteter som sätter organisationens och medarbetarnas utveckling högt på agendan.

Vänligen begär offert

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skräddarsydd konferens

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka konferens online

För dig som snabbt och enkelt vill boka en konferens på Högbo Brukshotell. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar, vardagar.