Yoga

Bli starka och energifyllda tillsammans. Den enda utrustning ni behöver är mjuka, sköna kläder. Lokal, yogamattor, filtar och en härlig stämning ingår.

Tid: 60 min
Pris: 2000 kr/grupp (1-12 personer),
därefter 50 kr/person

Hathayoga
På ett lugnt och behagligt sätt väcker du kroppen. De mjuka rörelserna passar de flesta och tillsammans med andningen, stärker du både kropp och själ. Denna yogaform lämpar sig mycket väl att också utöva under dagen eller på kvällen.

Poweryoga
Här får du svettas! Detta är en fysisk, dynamisk yogaform med fokus på styrka, rörlighet, balans och uthållighet i samklang med andningen. Du utmanar dig själv efter dina förutsättningar och passet avslutas med en stunds guidad avslappning.

Yinyoga
En lugn och meditativ yogaform som passar de flesta. Fokus ligger på andningen och mjuk stretch där varje position hålls i 3 – 5 minuter. Man observerar tankar och känslor samtidigt som man slappnar av i hela
kroppen.

Boka konferens direkt online för möten upp till 18 personer. Är ni fler, vänliga skicka en konferensförfrågan.

Skicka en förfrågan

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skicka konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.