Svartviksstugan

Samlas i Svartviksstugan med utsikt över sjön Öjaren. En stor stuga som är uppvärmdåret om och har öppen planlösning med två eldstäder som avdelar det stora rummet. Huset är handikappanpassat och lättillgängligt med bil.

Skogsmiddag

Upplev Högbos kök i termos och kåsa. Mitt i skogen serveras en måltid inspirerad av naturen runtomkring oss och råvarornas säsong. Kombinationen av smaker, dofter och miljö gör denna skogsupplevelse unik. Vi tar oss tillsammans ut till fots, på cykel, genom skidspåret eller paddlandes i kanot.

Antal: 20-50 personer
Pris: 782 kr/person
Säsong: året om

Boka online
Se lediga datum och priser i kalendern, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar, vardagar.

Skicka konferensförfrågan
Vill du ha personlig hjälp från start? Skicka en konferensförfrågan med dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Skicka en förfrågan

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skicka konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.