Konferens med växthusmiddag

Låt er laddas med råvaror plockade bara några meter bort, låt klorofyllen fylla er med ny energi. Växthuset bjuder in till en unik middag mitt i grönskan och en oförglömlig upplevelse att minnas lång tid framöver.

Boka konferens med växthusmiddag på Högbo Brukshotell. Avsluta er konferens med en växthusmiddag. Ni går tillsammans till Eventväxthuset, en 10 minuters promenad från hotellet, till Frilandet. Vi välkomnar er in i Frilandet med lite enklare snacks. Kanske vill ni passa på att hälsa alla välkomna eller njuta av dofter och färger på det som växer runt omkring er.

Växthusmiddagen inleds med plockmat på bordet – ost, chark, grönt med smör och bröd – följt av sharingservering med sallad i säsong, varmrätt på tallrik och dessert i blomkruka. Kaffe och choklad som avslut.

Avslutningsvis finner ni er väg tillbaka till hotellet med hjälp av marchaller, eller till någon av våra festlokaler så som Logen eller Nya Herrgården. Oavsett hur kvällen slutar kommer känslan av att ha upplevt något unikt tillsammans att dröja sig kvar länge. Och även om ni just har njutit av både kött och ost är det en mer hållbar måltid än det mesta i vårt land.

Antal: 60-200 personer
Säsong: maj-oktober

Ingår i konferenspaketet
  • Konferenslokal
  • Förmiddagsfika med uppiggande effekt – smörgås, vitaminshot och bars.
  • Trerätters lunch med sallad, varmrätt och liten dessert, måltidsdryck och kaffe ingår
  • Eftermiddagskaffe och fikabuffé med godsaker från vårt eget bageri
  • Växthusmiddag
  • En god natts sömn
  • Hotellfrukost

Här kan du läsa mer om hur en växthusmiddag hos oss på Högbo Brukshotell kan gå till - En kväll mitt i grönskan!

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skräddarsydd konferens

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka konferens online

För dig som snabbt och enkelt vill boka en konferens på Högbo Brukshotell. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar, vardagar.