Dansbanan

Dansbanan med sina öppna väggar och härliga takhöjd passar för alla slags tillställningar. Skolavslutning, kick-off eller en härlig konsert. Det var på Dansbanans breda golvtiljor som Jimi Hendrix släppte loss när Högbo Bruk var traktens musikmecka på 60-talet. En lång rad spelningar och teaterföreställningar, fester och jippon har ägt rum här sen dess. Utomhuskonferenser och träningspass funkar också bra.

Dansbanan har både scen och loge, på logen finns el och vatten. Lokalen ligger i nära anslutning till hotellet och har gott om parkeringsmöjligheter.

Antal: max 200 personer
Pris: 4375 kr per dag
Säsong: året om

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skräddarsydd konferens

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka konferens online

För dig som snabbt och enkelt vill boka en konferens på Högbo Brukshotell. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar, vardagar.