Växthuset

Låt er laddas med råvaror plockade bara några meter bort, låt klorofyllen fylla er med ny energi. Växthuset bjuder in till en unik middag eller högtid mitt i grönskan.

Samlas i klorofyllen

Vi välkomnar er in i Frilandet framför Eventväxthuset med lite enklare snacks. Kanske vill ni passa på att hälsa alla välkomna eller njuta av dofter och färger på det som växer runt omkring er.

Växthusmiddag

Växthusmiddagen inleds med plockmat på bordet – ost, chark, grönt med smör och bröd – följt av sharingservering med sallad i säsong, varmrätt på tallrik och dessert i blomkruka. Kaffe och choklad som avslut.

Antal: 60-200 personer
Pris: 782 kr/person
Säsong: maj-oktober

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna-Lena via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att semestra här. En riktig pärla.”
Josefine via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Carl via Google
“Går inte att beskriva i ord. Högbo måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Monika via Google

Skräddarsydd konferens

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka konferens online

För dig som snabbt och enkelt vill boka en konferens på Högbo Brukshotell. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar, vardagar.