Boka visning

Varmt välkommen till oss på Högbo Brukshotell. För dig som bokar konferenser och vill veta mer om vad vi kan erbjuda här i Högbo, så tar vi gärna emot dig för en visning. Du får då en helhetsbild av både hotellet och hela bruksområdet, vi kan samtidigt diskutera vilket upplägg som passar just er.

Vi ger oss ut på området med något trevligt färdmedel och där får vi träffa Äventyrsservice som berättar om sin verksamhet med aktiviteter och alla möjligheter till oförglömliga events i tältkåtor eller utomhus i skog och mark.

Du får då även se våra två fina herrgårdar och jag berättar mer om våra närproducerade råvaror som odlas i växthus här på området. I ladan och magasinet har vi stora möjligheter för annorlunda temamiddagar, spännande miljöer för dig som vill ha något utöver det vanliga.

Åter på hotellet ser vi på våra möteslokaler, hotellrum och besöker hotellets SPA. Vi avslutar i restaurangen där vi bjuds på ett smakprov av vår prisbelönta mat med mycket råvaror som är "Made in Högbo". Som avslutning provar vi vår berömda dessertbuffé.

Hör av dig till mig på telefon 0730-840 295 eller tina.entian@hogbobrukshotell.se 

Annars kan du nå mina eminenta kollegor på 026- 24 52 10.

Hoppas vi ses snart!

Hälsningar Tina Entian, Försäljningschef

PS! Din trygghet är väldigt viktig för oss. Läs om Högbo och corona

Vår mötesorganisation Svenska Möten beskriver väl vad som gäller för större möten. Läs mer här