Kick off & Event

Möjligheternas mötesmiljö. Vi brukar inte begränsa oss. Våra obegränsade mötesmöjligheter beskrivs bäst med 3500 hektar. Så stort område har vi för kreativa möten, kick-offer, produktlanseringar och event. För stora företag och hela säljorganisationer.

Här på Högbo Brukshotell finns 13 mötesrum i olika storlekar, med kapacitet att ta emot upp till 450 konferensgäster. På området finns ett snart nytt växthus (klart juni 2020) för måltider, en loge och dansbana för stora fester och två herrgårdar för möten i avskildhet. Närheten till naturen ger möjlighet till ett stort och varierande utbud av aktiviteter. Från vedeldad badtunna, grillmiddag och kanotturer, till vinprovningar och spabehandlingar.

För oss är det viktigt att själva mötet blir lyckat, men vi bryr oss lika mycket om att våra gäster äter, dricker och mår gott. Vår restaurang har blivit utvald av restaurangguiden White Guide och vann även pris i 360 Eat Guide för bästa hotellrestaurang i norden gällande hållbarhet och gastronomi 2019. Menyn är baserad på säsongsanpassade och närproducerade råvaror, många av grönsakerna är odlade i Högbos eget växthus. Middagen avslutas bäst med vår berömda dessertbuffé och ostbord med ostar från Högbos eget ysteri.

Hos oss får du en kontaktperson som följer dig från A-Ö. Det skapar trygghet i stora arrangemang.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skapa ett framgångsrikt möte!

Välkommen att ringa 026-24 52 10 för bokning och frågor!

Din trygghet är väldigt viktig för oss. Läs om Högbo och corona

Vår mötesorganisation Svenska Möten beskriver väl vad som gäller för större möten. Läs mer här

Skicka konferensförfrågan

Vi svarar inom 1 timme, vardagar kl 8-17.

Såhär behandlar vi personuppgifter