Kick off & Event

Möjligheternas mötesmiljö. Vi brukar inte begränsa oss. Våra obegränsade mötesmöjligheter beskrivs bäst med 3500 hektar. Så stort område har vi för kreativa möten, kick-offer, produktlanseringar och event. För stora företag och hela säljorganisationer.

Här på Högbo Brukshotell finns 13 mötesrum och flertalet event- och festlokaler i olika storlekar, för upp till 450 konferensgäster. På området finns ett nytt växthus för måltider, en loge och dansbana för stora fester och två herrgårdar för möten i avskildhet. Närheten till naturen ger möjlighet till ett stort och varierande utbud av aktiviteter och platser för ditt event. Från vedeldad badtunna, grillmiddag och kanotturer, till vinprovningar och middag i Träkåtan.

Konferensaktiviteter

Event- och festlokaler i den brusande bruksmiljön
• Eventväxthuset
• Logen
• Magasinet
• Nya herrgården
• För ett extra äventyr erbjuder vi även middagar i skogen, i Svartviksstugan eller i Träkåtan till exempel...

För oss är det viktigt att själva mötet blir lyckat, men vi bryr oss lika mycket om att våra gäster äter, dricker och mår gott. Vår restaurang har blivit utvald av restaurangguiden White Guide och vann även pris i 360 Eat Guide för bästa hotellrestaurang i norden gällande hållbarhet och gastronomi 2019. Menyn är baserad på säsongsanpassade och närproducerade råvaror, många av grönsakerna är odlade i Högbos eget växthus. Middagen avslutas bäst med vår berömda dessertbuffé och ostbord med ostar från Högbos eget ysteri.

Hos oss får du en kontaktperson som följer dig från A-Ö. Det skapar trygghet i stora arrangemang.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss via formuläret nedan så hjälper vi dig att skapa ett framgångsrikt möte.

Skicka konferensförfrågan

Såhär behandlar vi personuppgifter